Képzések

Mérnök informatikusokra mindenhol szükség van

A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy az informatika milyen nagy mértékben része az életünknek. Használjuk ugyan az internetet, de nem is gondolnánk, hogy már a legegyszerűbb háztartási gépeket is processzorok irányítják. Hogy megnyugtassunk: a háztartási gépeknél sokkal érdekesebb témákról fogsz piacképes, gyakorlati ismereteket szerezni nálunk.

Ha olyan diplomát akarsz, amelyik értékes, és olyan szakmát szeretnél, amelynek van jövője, akkor legyél mérnökinformatikus.

Tudtad, hogy
... évek óta országosan legnépszerűbb szakok egyike a mérnök informatika?
...a legvonzóbb és egyben a legtöbb első helyes jelentkezőt befogadó karok egyike a NIK?

Forrás: HetiVálasz Felsőoktatási Rangsor 2014

Egy képzés az ipar igényeihez igazítva

Informatikai világcégekkel és szakmai partnereinkkel szorosan együttműködve folyamatosan aktualizáljuk, időről időre teljesen megújítjuk képzési programunkat azért, hogy a végzéskor azonnal olyan tudás birtokában legyél, amelynek segítségével sikeresen elhelyezkedhetsz.

BSc, MSc és PhD egy helyről

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kara a mérnökinformatikus képzés mindhárom, nemzetközileg is elismert szintjén (BSc, MSc, PhD) kínál végzettséget.

A BSc képzésben 7 félév alatt olyan gyakorlatorientált végzettséghez juthatsz, amivel rögtön munkába állhatsz. Aki jobban el szeretne mélyülni az informatika világában, az további 4 félév tanulással megszerezheti az MSc végzettséget. Azok, akik az alkalmazott informatika, robotika, big data, orvosi mérnökinformatika tudományos kérdései iránt érdeklődnek, azok számára az Alkalmazott Informatikai és az Alkalmazott Matematikai Doktori iskola ad lehetőséget a továbbtanulásra, az egyéni fejlődésre – ipari PhD témákban is.

Mi a legjobb feltételeket biztosítjuk a sikeres tanulmányaidhoz, JELENTKEZZ HOZZÁNK!