Képzések

Mérnök informatikusokra mindenhol szükség van

A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy az informatika milyen nagy mértékben része az életünknek. Használjuk ugyan az internetet, de nem is gondolnánk, hogy már a legegyszerűbb háztartási gépeket is processzorok irányítják. Hogy megnyugtassunk: a háztartási gépeknél sokkal érdekesebb témákról fogsz piacképes, gyakorlati ismereteket szerezni nálunk.

Ha olyan diplomát akarsz, amelyik értékes, és olyan szakmát szeretnél, amelynek van jövője, akkor legyél mérnök informatikus.

Tudtad, hogy ... Magyarországon a műszaki végzettségű pályakezdők elhelyezkedési esélyei és kereseti lehetőségei a legjobbak? Pályakezdő informatikusként 2013-ben akár bruttó 300 000 forint kezdő fizetést is kaphatnál!

Forrás: http://rhea.jobpilot.hu/palyacsucs/index.php/fizetes/keresetek/48-kerese...

Egy képzés az ipar igényeihez igazítva

Informatikai világcégekkel és szakmai partnereinkkel szorosan együttműködve folyamatosan aktualizáljuk, időről-időre teljesen megújítjuk képzési programunkat, azért, hogy a végzéskor azonnal olyan tudás birtokában legyél, amelynek segítségével sikeresen elhelyezkedhetsz.

BSc, MSc és PhD egy helyről

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kara a mérnök informatikus képzés mindhárom, nemzetközileg is elismert szintjén (BSc, MSc, PhD) kínál végzettséget.

A BSc képzésben 7 félév alatt olyan gyakorlatorientált végzettséghez juthatsz, amivel rögtön munkába állhatsz. Aki jobban el szeretne mélyülni az informatika világában, az további 4 félév tanulással megszerezheti az MSc végzettséget. Azok, akik az informatika tudományos kérdései iránt érdeklődnek, azok számára az Alkalmazott Informatikai Doktori iskola ad lehetőséget a továbbtanulásra, az egyéni fejlődésre.

Mi a legjobb feltételeket biztosítjuk a sikeres tanulmányaidhoz, JELENTKEZZ HOZZÁNK!